moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Näringslivsgalan är tillbaka i höst

30:e september är det Nöringslivsgala igen efter två år med pandemin.

Pandemin satte stopp för Näringslivsgalan både 2020 och 2021. Men 30/9 är det dags igen. Årets gala hålls på Quality Hotel Arlanda XPO. Där ska årets besöksnäringsföretag, årets hållbarhetsföretag, årets nyetablering och årets innovatör att utses. Nu kan man nominera till galan via galans hemsida.
– Näringslivsgalan är ett fint tillfälle att hylla och synliggöra några av våra fantastiska företagare och innovatörer i kommunen. Ett blomstrande näringsliv är oerhört viktigt för hela kommunens utveckling, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

pantamera_avc_helsida
helsida_sfs

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

kso_helsida
social_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mp_helsida_april
defacto_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kso-duell_out
connys
sfs_out