centrum_panorama2020
Maik Aslan, Karim Jaol Yaghlaji, Elias Bagdo och målvakten Milo HannaFoto: FC Arlanda/Instagram

Nära avancemang för Arlanda

FC Arlanda tog tre poäng i den svåra bortamatchen mot Håbo och är nu mycket nära Division 3.

Karim Jaol Yaghlaji gjorde matchens enda mål för Arlanda mot Håbo redan i 12:e minuten. Ett mål som i praktiken säkrar avancemanget för Arlanda då konkurrenten Uppsala-Kurd måste vinna sina båda kvarvarande matcher stort samtidigt som Arlanda förlorar i den sista omgången mot Rimbo. Uppsala-Kurd möter Tärnsjö på söndagen. Tappar laget poäng där blir Arlanda ”mästare i kostym”. Sista omgången spelas på lördag nästa vecka.

happyhomes_2019
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider