defacto_pan
Foto: Genrebild/Swedavia

Nära 27 miljoner reste via Arlanda

Arlanda flygplats har gjort bokslut över sina resenärer under 2018.

centrum_tvaar

Passagerartrafiken på Arlanda ökade med en procent under 2018, totalt reste 26,847 miljoner. Ca 21.5 miljoner stod utrikestrafiken för som ökade med 2 procent, inrikestrafiken landade på 5,3 miljoner vilket var en nedgång med tre procent. Totalt på samtliga Swedavias flygplatser så ökade utrikestrafiken med 2 procent medan inrikestrafiken minskade med 3 procent.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

connys

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

happyhomes_2019
arlandagolf
sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
ridskola_2019_helsida
banner_trerosor
defacto_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sangensemble
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet