bovard_sh
Foto: Genrebild/Swedavia

Nära 27 miljoner reste via Arlanda

Arlanda flygplats har gjort bokslut över sina resenärer under 2018.

rosta_sigtuna2

Passagerartrafiken på Arlanda ökade med en procent under 2018, totalt reste 26,847 miljoner. Ca 21.5 miljoner stod utrikestrafiken för som ökade med 2 procent, inrikestrafiken landade på 5,3 miljoner vilket var en nedgång med tre procent. Totalt på samtliga Swedavias flygplatser så ökade utrikestrafiken med 2 procent medan inrikestrafiken minskade med 3 procent.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

rosta_sigtuna2

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

happyhomes_2019

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

mp_eu

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
varfest_helsida
oppning_helsida
nationaldag_helsida
v_eu_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

nrh
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
v_eu
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
connys
sh_oppet
mp_eu_outsider
defacto_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
colorama_april