arlandagolf_pan_aug
Foto: Genrebild/Swedavia

Nära 27 miljoner reste via Arlanda

Arlanda flygplats har gjort bokslut över sina resenärer under 2018.

marstakalaset_artikel

Passagerartrafiken på Arlanda ökade med en procent under 2018, totalt reste 26,847 miljoner. Ca 21.5 miljoner stod utrikestrafiken för som ökade med 2 procent, inrikestrafiken landade på 5,3 miljoner vilket var en nedgång med tre procent. Totalt på samtliga Swedavias flygplatser så ökade utrikestrafiken med 2 procent medan inrikestrafiken minskade med 3 procent.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
colorama_april2
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
defacto_helsida

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

kontor_thaifong
sommar

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

connys
colorama_april
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider