moderater_pan_sommar
Foto: Privat/Facebook

Namninsamling för att rädda bygdegården

Nu har en namninsamling startat för att rädda Odensala bygdegård.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Odensala bygdegård som odensalabor menar förfaller sedan en ny bollhall invigdes. Enligt tidningsrapportering från 2017 skulle Bygdegården bevaras. Men inget har gjorts med den sedan dess och odensalabor har åtagit sig att köpa loss den och rusta upp.

Kommunen är fastighetsägare och där ser man över vad som kommer hända med gården i ett större perspektiv. Nu har dock en namninsamling startats upp eftersom man anser att beskedet från kommunen är otydliga och att det inte finns något som talar för att bygdegården ska rustas upp eller bevaras. Namninsamlingen kommer att skickas in till kommunen.

connys_helsida
vaccin
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

defacto_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

2020_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

bostad_helsida
mp_host_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
vaccin-outsider
dack-outsider
nrh
centrum_sommar_out
bostad_outsider
connys