centrum_panorama2020
Strax före bron över väg 263 tafsade någon på BenteFoto: Privat/Montage/märsa.nu

Tonåring tafsade på Bente under löprundan

I måndags var Bente Johansen, 44, ute och sprang sin runda i Märsta. I samband med bron över Tingvalla var det tonåring som tafsade på henne: - Den killen tafsade på fel kvinna… det vill jag lova, säger Bente Johansen, säger hon till Expressen.

centrum_artikel

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook berättar Bente Johansen om hur hon i onsdags utsattes för en tafsare i samband med sin löprunda runt Midgårdsbadet. Hon var inne på runda två ca 19.05 100 meter före bron över väg 263 när någon tar ett hårt grepp om hennes skinka:
– Jag vänder mig lite förvirrad och i en tro att det måste vara en kompis som skall busa med mig. Då ser jag en ca 14 årig fotbollskille på cykel. Han blir själv mycket chockad o förvånad då tjejen han nyss tafsade på, visade sig vara en 44 årig tant, skriver hon i inlägget.

Pojken började då att cykla iväg fort över bron mot Tingvalla, han ska ha sett lite rädd ut:
– Jag skriker efter honom vad fan han håller på med…..och flera saker som inte borde upprepas. Hade jag inte blivit så chockad och förvånad över vad som hände, så hade jag nog satt fart lite tidigare än vad jag gjorde. Men han ska vara glad. Hade jag fått tag på snorungen så hade jag nog blivit anmäld för misshandel, fortsätter Bente.

Bente vill nu komma i kontakt med pojkens föräldrar för att se efter vad han är kapabel till. Expressen har pratat med Bente och hon tycker att det är viktigt att händelsen kommer fram och inte tystas ned. Även om man inte får tag i pojken så hoppas hon att man kan få gehör i det aktuella fotbollslaget, att ledare pratar med sina barn:
– De måste ha respekt för tjejer och kvinnor, de måste lära sig det, säger hon enligt Expressen.

En polisanmälan ska ha gjorts skriver Expressen.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

connys_helsida
studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

nrh
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider