center_pan21
Strax före bron över väg 263 tafsade någon på BenteFoto: Privat/Montage/märsa.nu

Tonåring tafsade på Bente under löprundan

I måndags var Bente Johansen, 44, ute och sprang sin runda i Märsta. I samband med bron över Tingvalla var det tonåring som tafsade på henne: - Den killen tafsade på fel kvinna… det vill jag lova, säger Bente Johansen, säger hon till Expressen.

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook berättar Bente Johansen om hur hon i onsdags utsattes för en tafsare i samband med sin löprunda runt Midgårdsbadet. Hon var inne på runda två ca 19.05 100 meter före bron över väg 263 när någon tar ett hårt grepp om hennes skinka:
– Jag vänder mig lite förvirrad och i en tro att det måste vara en kompis som skall busa med mig. Då ser jag en ca 14 årig fotbollskille på cykel. Han blir själv mycket chockad o förvånad då tjejen han nyss tafsade på, visade sig vara en 44 årig tant, skriver hon i inlägget.

Pojken började då att cykla iväg fort över bron mot Tingvalla, han ska ha sett lite rädd ut:
– Jag skriker efter honom vad fan han håller på med…..och flera saker som inte borde upprepas. Hade jag inte blivit så chockad och förvånad över vad som hände, så hade jag nog satt fart lite tidigare än vad jag gjorde. Men han ska vara glad. Hade jag fått tag på snorungen så hade jag nog blivit anmäld för misshandel, fortsätter Bente.

Bente vill nu komma i kontakt med pojkens föräldrar för att se efter vad han är kapabel till. Expressen har pratat med Bente och hon tycker att det är viktigt att händelsen kommer fram och inte tystas ned. Även om man inte får tag i pojken så hoppas hon att man kan få gehör i det aktuella fotbollslaget, att ledare pratar med sina barn:
– De måste ha respekt för tjejer och kvinnor, de måste lära sig det, säger hon enligt Expressen.

En polisanmälan ska ha gjorts skriver Expressen.

2020_helsida
connys_helsida
andersojag

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

helsida_var2021
eldsjal-helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
defacto_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider