defacto_pan
Strax före bron över väg 263 tafsade någon på BenteFoto: Privat/Montage/märsa.nu

Tonåring tafsade på Bente under löprundan

I måndags var Bente Johansen, 44, ute och sprang sin runda i Märsta. I samband med bron över Tingvalla var det tonåring som tafsade på henne: - Den killen tafsade på fel kvinna… det vill jag lova, säger Bente Johansen, säger hon till Expressen.

marstakalaset_artikel

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook berättar Bente Johansen om hur hon i onsdags utsattes för en tafsare i samband med sin löprunda runt Midgårdsbadet. Hon var inne på runda två ca 19.05 100 meter före bron över väg 263 när någon tar ett hårt grepp om hennes skinka:
– Jag vänder mig lite förvirrad och i en tro att det måste vara en kompis som skall busa med mig. Då ser jag en ca 14 årig fotbollskille på cykel. Han blir själv mycket chockad o förvånad då tjejen han nyss tafsade på, visade sig vara en 44 årig tant, skriver hon i inlägget.

Pojken började då att cykla iväg fort över bron mot Tingvalla, han ska ha sett lite rädd ut:
– Jag skriker efter honom vad fan han håller på med…..och flera saker som inte borde upprepas. Hade jag inte blivit så chockad och förvånad över vad som hände, så hade jag nog satt fart lite tidigare än vad jag gjorde. Men han ska vara glad. Hade jag fått tag på snorungen så hade jag nog blivit anmäld för misshandel, fortsätter Bente.

Bente vill nu komma i kontakt med pojkens föräldrar för att se efter vad han är kapabel till. Expressen har pratat med Bente och hon tycker att det är viktigt att händelsen kommer fram och inte tystas ned. Även om man inte får tag i pojken så hoppas hon att man kan få gehör i det aktuella fotbollslaget, att ledare pratar med sina barn:
– De måste ha respekt för tjejer och kvinnor, de måste lära sig det, säger hon enligt Expressen.

En polisanmälan ska ha gjorts skriver Expressen.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar_centrum
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
colorama_april2
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys