centrum_jul_panorama
Strax före bron över väg 263 tafsade någon på BenteFoto: Privat/Montage/märsa.nu

Tonåring tafsade på Bente under löprundan

I måndags var Bente Johansen, 44, ute och sprang sin runda i Märsta. I samband med bron över Tingvalla var det tonåring som tafsade på henne: - Den killen tafsade på fel kvinna… det vill jag lova, säger Bente Johansen, säger hon till Expressen.

centrum_jul_artikel

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook berättar Bente Johansen om hur hon i onsdags utsattes för en tafsare i samband med sin löprunda runt Midgårdsbadet. Hon var inne på runda två ca 19.05 100 meter före bron över väg 263 när någon tar ett hårt grepp om hennes skinka:
– Jag vänder mig lite förvirrad och i en tro att det måste vara en kompis som skall busa med mig. Då ser jag en ca 14 årig fotbollskille på cykel. Han blir själv mycket chockad o förvånad då tjejen han nyss tafsade på, visade sig vara en 44 årig tant, skriver hon i inlägget.

Pojken började då att cykla iväg fort över bron mot Tingvalla, han ska ha sett lite rädd ut:
– Jag skriker efter honom vad fan han håller på med…..och flera saker som inte borde upprepas. Hade jag inte blivit så chockad och förvånad över vad som hände, så hade jag nog satt fart lite tidigare än vad jag gjorde. Men han ska vara glad. Hade jag fått tag på snorungen så hade jag nog blivit anmäld för misshandel, fortsätter Bente.

Bente vill nu komma i kontakt med pojkens föräldrar för att se efter vad han är kapabel till. Expressen har pratat med Bente och hon tycker att det är viktigt att händelsen kommer fram och inte tystas ned. Även om man inte får tag i pojken så hoppas hon att man kan få gehör i det aktuella fotbollslaget, att ledare pratar med sina barn:
– De måste ha respekt för tjejer och kvinnor, de måste lära sig det, säger hon enligt Expressen.

En polisanmälan ska ha gjorts skriver Expressen.

ica_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

julbord_helsida
happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
greeknighthelsida
centrum_jul_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

fme_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
sigtunavatten_standard
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
connys
greeknight_outsider
tp_outsider
nrh
colorama_april2