defacto_pan2020
Risken för brand i skog är mycket stor under lördagenFoto: Insändarbild

Mycket stor risk för skogsbrand

Det är mycket stor risk för skogsbrand under lördagen.

centrum_artikel

Sedan drygt en vecka tillbaka råder eldningsförbud i hela Stockholms län. Nu går SMHI ut och informerar om att risken för skogsbrand är mycket stor under lördagen i hela länet. Under lördagen kommer risken för spridning att vara extremt stor enligt brandriskprognosen.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_2019

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

sportlov_sigtuna

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
connys_helsida
2020_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

speedy_helsida
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
connys
oppning_salongelisabeth_outsider