moderaterna_riksdag
Andreas MunterFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Munter lämnar Märsta för RIK

Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

centrum_artikel

Förra året plockade RIK flera av Märsta IK:s nyckelspelare ur som var tongivande i Division 3 2018, bland dessa Fredrik Lindberg och Joakim Nilsson. Det slutade så när med avancemang men man räckte inte hela vägen fram. Nu får man över mittbacken Andreas Munter som spelade i Märsta IK hela den gångna säsongen i trean. Utöver det har man gjort klart med en lettisk målvakt, Kim, som spelat med Vasalund, AFC United, Täby och även i lettiska U17-19 landslaget. Även Robin Prskalo väljer att ta klivet till RIK:
– Vi hälsar dessa spelare varmt välkomna till ”Rosers familjen” och ser fram emot ett fint 2020, står det på RIK:s facebooksida.

handbollsskola

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
mod_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
moderat_outsider