defacto_pan2020
Andreas MunterFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Munter lämnar Märsta för RIK

Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

centrum_artikel

Förra året plockade RIK flera av Märsta IK:s nyckelspelare ur som var tongivande i Division 3 2018, bland dessa Fredrik Lindberg och Joakim Nilsson. Det slutade så när med avancemang men man räckte inte hela vägen fram. Nu får man över mittbacken Andreas Munter som spelade i Märsta IK hela den gångna säsongen i trean. Utöver det har man gjort klart med en lettisk målvakt, Kim, som spelat med Vasalund, AFC United, Täby och även i lettiska U17-19 landslaget. Även Robin Prskalo väljer att ta klivet till RIK:
– Vi hälsar dessa spelare varmt välkomna till ”Rosers familjen” och ser fram emot ett fint 2020, står det på RIK:s facebooksida.

teatergrillen_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sportlov_sigtuna
happyhomes_2019
defacto_helsida
connys_helsida
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider