moderat_sommar
Andreas MunterFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Munter lämnar Märsta för RIK

Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

centrum_artikel

Förra året plockade RIK flera av Märsta IK:s nyckelspelare ur som var tongivande i Division 3 2018, bland dessa Fredrik Lindberg och Joakim Nilsson. Det slutade så när med avancemang men man räckte inte hela vägen fram. Nu får man över mittbacken Andreas Munter som spelade i Märsta IK hela den gångna säsongen i trean. Utöver det har man gjort klart med en lettisk målvakt, Kim, som spelat med Vasalund, AFC United, Täby och även i lettiska U17-19 landslaget. Även Robin Prskalo väljer att ta klivet till RIK:
– Vi hälsar dessa spelare varmt välkomna till ”Rosers familjen” och ser fram emot ett fint 2020, står det på RIK:s facebooksida.

sommar_sigtuna2020
marina_helsida
connys_helsida
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

landsbygd_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
studeravidare_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider