moderater_pan_sommar

Munskyddskrav slopas i Skandinavien

Norwegian och flera andra flygbolag skippar munskyddskrav på sina flygningar.

centrum_artikel

Sedan igår måndag är det inte längre krav på munskydd om man flyger med bland annat Norwegian och SAS. Krav på munskydd infördes efter rekommendation från European Union Aviation Safety Agency. Nu bedöms smittorisken vara lägre och restriktionerna färre. Det är dock bara ombord på flygningar mellan länder i Skandinavien. Vill man bära munskydd så får man det fortfarande.

Kravet på munskydd står kvar till övriga europeiska destinationer med anledning av varierad smittsituation. I nuläget har Norwegian 159 inrikes- och utrikesdestinationer runt om i Europa. Utöver Norwegian och SAS är det även Wideoe och Fly som lyft krav på mask inom Skandinavien.

centrum_helsida2020
jul2021
connys_helsida
mp_host_helsida
flygskola_helsida
dack-helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

helsida_var2021
oppethus_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

defacto_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
koppar_outsider
centrum_sommar_out
oppethus_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
jul_outsider
flygskolan_outsider