bergstrand_jan_pan
Mullvaden Foto: Linus Hallsénius

Mullvaden spelades in på Wenngarn

Mullvaden som sänds i Discovery spelades in på Wenngarn i Sigtuna. Ytterligare en märstabekanting, Staffan Olsson, medverkar.

centrum_artikel

Mullvaden går ut på att ett slottsmysterium ska lösas, tio folkkära svenskar är med om att lösa olika gåtor. Bland dessa finns Staffan Olsson, före detta märstabo och skånelaprofil. Mullvaden spelades in på Wenngarns slott i Sigtuna. Första avsnittet sändes tidigare i veckan och finns att se online på Discoverys tjänst.
– Mullvaden är en fantastisk kombination av både action och klurigheter, och våra underbara deltagare gör verkligen sitt yttersta för att tillsammans klara av tuffa utmaningar, samtidigt som de hela tiden måste misstänkliggöra och syna varandra. Det blir konstant spänning och vi hoppas att tittarna vill vara med att gissa – vem är Mullvaden?, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent på discovery+.

Under åtta avsnitt kommer deltagarna att ställas inför tuffa och kluriga utmaningar. Man ska klara så många ytmaningar som möjligt, samtidigt försöker en av deltagarna, Mullvaden, i hemlighet att sabotera för de andra. Deltagarna ska även svara på frågor om vem de tror är Mullvaden. Den som är längst från rätt svar får lämna slottets mysterier. Ju färre deltagare desto större intriger och den som håller sig kvar längst och till slut avslöjar Mullvaden vinner.

mod_helsida
2020_helsida
handbollsskola
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

centrum_helsida2020

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
ridskola_2020_outsider
connys
bergstrand_out_jan
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
moderat_outsider