moderaterna_panorama
Mullvaden Foto: Linus Hallsénius

Mullvaden spelades in på Wenngarn

Mullvaden som sänds i Discovery spelades in på Wenngarn i Sigtuna. Ytterligare en märstabekanting, Staffan Olsson, medverkar.

Mullvaden går ut på att ett slottsmysterium ska lösas, tio folkkära svenskar är med om att lösa olika gåtor. Bland dessa finns Staffan Olsson, före detta märstabo och skånelaprofil. Mullvaden spelades in på Wenngarns slott i Sigtuna. Första avsnittet sändes tidigare i veckan och finns att se online på Discoverys tjänst.
– Mullvaden är en fantastisk kombination av både action och klurigheter, och våra underbara deltagare gör verkligen sitt yttersta för att tillsammans klara av tuffa utmaningar, samtidigt som de hela tiden måste misstänkliggöra och syna varandra. Det blir konstant spänning och vi hoppas att tittarna vill vara med att gissa – vem är Mullvaden?, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent på discovery+.

Under åtta avsnitt kommer deltagarna att ställas inför tuffa och kluriga utmaningar. Man ska klara så många ytmaningar som möjligt, samtidigt försöker en av deltagarna, Mullvaden, i hemlighet att sabotera för de andra. Deltagarna ska även svara på frågor om vem de tror är Mullvaden. Den som är längst från rätt svar får lämna slottets mysterier. Ju färre deltagare desto större intriger och den som håller sig kvar längst och till slut avslöjar Mullvaden vinner.

defacto_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
marinan_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
moderat_outsider
connys
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022