moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Mullvaden spelas in på Wenngarn igen

TV-programmet Mullvaden som sänds på Discovery kommer på nytt att spelas in på Wenngarns slott.

Förra året medverkade bland annat Carina Lidbom, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim Al Fakir och Agneta Sjödin i Mullvaden ute på Wenngarn. Nu är det klart med ny säsong för 2022 som ska spelas in under sommaren rapporterar Expressen.
– ”Mullvaden” har en fantastisk kombination av både spänning och klurigheter och tittarna älskar verkligen att vara med i gissningsleken. Vi ser fram emot att maxa höstens säsong med flera nya spännings- och tävlingsmoment, en ännu lurigare mullvad och förstås en rad folkkära svenskar, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent för ”Mullvaden” på Discovery Networks, till Expressen.

På nytt är det kända svenskar som ska medverka för att utmanas och tävla för att samla in till prispotten. För varje lyckat uppdrag ökar prispotten samtidigt som en är mullvad och saboterar för sina medtävlande. Den som är sist kvar har chans att vinna en miljon kronor. Förra året var det Elin Bergström som vann sedan hon avslöjat mullvaden Nassim Al Fakir.

defacto_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

liber_helsida
ewas_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys