halloween_centrum

Märsta Syrianska nära degradering-Sigtuna tvåa i sjuan

Märsta Syrianska är fortsatt jumbo i femman med en match kvar. Jumbomötet mot Vaksala2 slutade oavgjort. Sigtuna IF är tvåa i sjuan.

centrum_artikel

Division 4
Klicka här

Division 6S
Märsta IK2 vann med hela 12-0 mot Edsbro. Salimi svarade för fem mål, Andersson och Dema för två, Folmer-Hansen, Rezai och Leigh för ett var. MIK slutar femma i serien.

Division 5S Dam
RIK/SIF vann stort mot Brottby. 20-0 slutade matchen. Josephine Naylor gjorde hela sju mål, Tyra Börjesson fem, Jennifer Jacobsson och Meghan Lång två vardera. RIK/SIF slutar sannolikt tvåa i tabellen om inte Knivsta vinner med 21 mål mot Wigör under tisdagen. Tvåan kan sedermera ge möjlighet till avancemang.

Division 5S
Märsta Syrianska FC  är på väg ur femman, en match återstår förvisso men det ska mycket till för att hänga kvar. Man kunde ha saken i egna händer om man besegrade Vaksala, men så blev inte fallet. MSFC ledde i drygt en halvtimme mitt i matchen men Vaksala2 vände på steken och först i slutet kom 3-3. Arlanda var spelledigt men väntar in besked från UFF gällande den avbrutna matchen mot Riala förra helgen där FCA klev av planen med minuter kvar och underläge 11-0.

Division 7S
Sigtuna tog en storseger mot Rasbo2 med 7-0 dock kommer det med största sannolikhet inte innebära avancemang som etta eftersom Almo ledde med 7-2 när deras match mot Enköping City bröts. Där kommer Almo troligtvis att tilldelas segern och därmed slutar man etta. Hampus Lundström gjorde fyra mål, Mohammed, Harryzon och Sveholm varsitt.

connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
dack-outsider
connys
nrh