event_panorama

Märsta Syrianska nära degradering-Sigtuna tvåa i sjuan

Märsta Syrianska är fortsatt jumbo i femman med en match kvar. Jumbomötet mot Vaksala2 slutade oavgjort. Sigtuna IF är tvåa i sjuan.

Division 4
Klicka här

Division 6S
Märsta IK2 vann med hela 12-0 mot Edsbro. Salimi svarade för fem mål, Andersson och Dema för två, Folmer-Hansen, Rezai och Leigh för ett var. MIK slutar femma i serien.

Division 5S Dam
RIK/SIF vann stort mot Brottby. 20-0 slutade matchen. Josephine Naylor gjorde hela sju mål, Tyra Börjesson fem, Jennifer Jacobsson och Meghan Lång två vardera. RIK/SIF slutar sannolikt tvåa i tabellen om inte Knivsta vinner med 21 mål mot Wigör under tisdagen. Tvåan kan sedermera ge möjlighet till avancemang.

Division 5S
Märsta Syrianska FC  är på väg ur femman, en match återstår förvisso men det ska mycket till för att hänga kvar. Man kunde ha saken i egna händer om man besegrade Vaksala, men så blev inte fallet. MSFC ledde i drygt en halvtimme mitt i matchen men Vaksala2 vände på steken och först i slutet kom 3-3. Arlanda var spelledigt men väntar in besked från UFF gällande den avbrutna matchen mot Riala förra helgen där FCA klev av planen med minuter kvar och underläge 11-0.

Division 7S
Sigtuna tog en storseger mot Rasbo2 med 7-0 dock kommer det med största sannolikhet inte innebära avancemang som etta eftersom Almo ledde med 7-2 när deras match mot Enköping City bröts. Där kommer Almo troligtvis att tilldelas segern och därmed slutar man etta. Hampus Lundström gjorde fyra mål, Mohammed, Harryzon och Sveholm varsitt.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
sfs_out
event_outsider
swedol_outsider
outsider_social
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
nrh
mp_outsider2022
connys