januari
Karolina Windefalk (MP) uppger att styrelsen i partiet har förtroende för S. Med på bilden även Dan Rosenholm vars liberalerna redan lämnat koalitionen. Foto: Daniel Iskander

(MP) stannar i samarbete med (S)

Moderaterna bjuder in Miljöpartiet till samtal om ny kommunledning men vad märsta.nu erfar har man redan fattat beslut om att man har förtroende för Socialdemokraterna.

centrum_artikel

märsta.nu har tagit del av ett internt mail från Miljöpartiet där det framfår att man träffat Socialdemokraterna för att höra deras version.
– Vi har naturligtvis träffat S för att höra deras version och kan konstatera att UG har vinklat reportaget så att det ser illa ut, skriver Karolina Windefalk i mailet som gick ut till medlemmarna.

Mailet går också emot det pressmeddelande som Miljöpartiet skickade ut på torsdag kväll om att man ska ha ett medlemsmöte om saken 9:e maj. Karolina Windefalk skriver att styrelsen för MP i Sigtuna kan fortsätta samarbeta med S, givet att baracken rivs och ingen illegal spelverksamhet sanktioneras, att pizzerian försvinner samt att vi kan försäkra oss att inga osunda relationer finns mellan majoritetens partier och olika entreprenörer/föreningar eller dyligt.

Sent på onsdagen meddelade Moderaterna att man bjuder in Miljöpartiet till samtal om en ny kommunledning.

Fotnot: märsta.nu har sökt Karolina Windefalk för en kommentar

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
meko_helsida
2020_helsida
prima_helsida
connys_helsida
januari_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

centrum_helsida2020
prima_outsider
moderat_outsider_jan
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider
swedol_outsider
nrh