arlandagk_panorama
Pär Holmgren med Karolina WindefalkFoto: Miljöpartiet

MP-profil besökte Märsta

Miljöpartiets toppnamn till EU-parlamentet, Pär Holmgren, besökte Märsta under måndagen.

rosta_sigtuna2

Pär Holmgren, den förre SVT-meterologen, är numera miljöpartist och kandiderar till EU-parlamentet. Han besökte Märsta på måndagen för att träffa kommuninvånare och prata miljö och klimat.
– Det är vi som delar den här planeten nu som avgör framtiden. Miljöpartiet de Gröna går till val för att vi vill kunna svara våra barn och barnbarn att vi tillsammans förändrade historien och byggde en bättre värld för både människor, djur och natur, I ett grönt rättvist samhälle ska människor kunna göra miljöbra val och samtidigt få vardagen att gå ihop, säger Pär Holmgren och Karolina Windefalk, gruppledare för Miljöpartiet i Sigtuna kommun, i ett gemensamt uttalande.

oppning_helsida
eu_sap
bonava_maj_helsida
happyhomes_2019
mp_eu
ica_valsta_choklad

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

nationaldag_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

colorama_april2
rosta_sigtuna2

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

colorama_april
connys
bonava_maj_outsider
nationaldag_out
nrh
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
sap_outsider_eu
defacto_outsider
oppning_outsider
v_eu
rosta_sigtuna
fme_outsider
sh_oppet