defacto_pan
Pär Holmgren med Karolina WindefalkFoto: Miljöpartiet

MP-profil besökte Märsta

Miljöpartiets toppnamn till EU-parlamentet, Pär Holmgren, besökte Märsta under måndagen.

marstakalaset_artikel

Pär Holmgren, den förre SVT-meterologen, är numera miljöpartist och kandiderar till EU-parlamentet. Han besökte Märsta på måndagen för att träffa kommuninvånare och prata miljö och klimat.
– Det är vi som delar den här planeten nu som avgör framtiden. Miljöpartiet de Gröna går till val för att vi vill kunna svara våra barn och barnbarn att vi tillsammans förändrade historien och byggde en bättre värld för både människor, djur och natur, I ett grönt rättvist samhälle ska människor kunna göra miljöbra val och samtidigt få vardagen att gå ihop, säger Pär Holmgren och Karolina Windefalk, gruppledare för Miljöpartiet i Sigtuna kommun, i ett gemensamt uttalande.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
happyhomes_2019
sommar
arlanda_golf_juli
kontor_thaifong
sigtunavatten_standard

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april