defacto_pan2020
Pierre Cengiz-Edstrand polisanmäldes för förskingring av Miljöpartiet i Stockholmsregionen, nu dras polisanmälan tillbaka.Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

(MP) drar tillbaka anklagelser mot kommunalrådet

Miljöpartiet i Sigtuna kommun har valt att avsluta den tvist som resulterade i en polisanmälan om förskingring mot kommunalrådet Pierre Cengiz-Edstrand.

fraga_liberalerna

2016 var ett hektiskt år för Pierre Cengiz-Edstrand som avslutades med att han uteslöts ur Miljöpartiet och polisanmäldes för förskingring. Men nu meddelas det att han och Miljöpartiet i Sigtuna enats och det finns därför ingen kvarstående tvist
– Miljöpartiet i Sigtuna kommun och Pierre Cengiz Edstrand har sedan tidigare valt att gå skilda vägar. Vi konstaterar att vi inte har några kvarstående krav mot Pierre Cengiz Edstrand, säger Karolina Windefalk, ordförande i Miljöpartiet i Sigtuna Kommun, enligt ett pressmeddelande.

Det är oklart om Pierre Cengiz-Edstrand gjort något olagligt eller om Polisen väljer att fortsätta utredningen ändå. märsta.nu har sökt representanter för Miljöpartiet under morgonen men utan resultat. Enligt pressmeddelandet så drar Miljöpartiet i Stockholmsregionen själva tillbaka polisanmälan.

defacto_helsida
2020_helsida
meko_helsida
kkdk_helsida
helsida
centrum_helsida2020
manskold_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
swedol_outsider
budget_outsider
manskold_outsider
nrh
outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
kkdk_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider
ridskola_2020_outsider