moderaterna_panorama
Veteranbilsutställning på Steninge slottsbyFoto: Magnus Granhagen

Motorträff till Steninge slott

I juni arrangeras en motorträff i Steninge slottsby, initiativtagare är Magnus "Bingo" Granhagen tillsammans med Thomas Hulldin på Steninge Bruk.

8:e juni är det dags för Steninge Motorträff med utställning av bland annat veteranbiler, unika bilar, EPA och MC-moped. Valstabon Magnus Granhagen tyckte att det saknades en bilträff i Märsta och tog tag i saken. Han kontaktade Thomas Hulldin på Steninge Bruk. Nu är utställningen bara två veckor bort.
– Det är en motorträff för alla entusiaster, man kan ställa ut sin egen bil och under kvällen har restaurangen öppet med en specialmeny. Vi har också laddat butikerna i ladan så att de har extraöppet, säger Magnus Granhagen.

defacto_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

2020_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

marinan_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ewas_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys