moderaterna_riksdag

Motorexplosion på flygplan

En motor har exploderat på ett flygplan som stod på Arlanda under kvällen.

Larmet om explosionen kom vid 19.40-tiden från SOS Alarm. Det rör sig om en motor i en SAAB 340 som stod på marken. Polisen uppger att passagerare har evakuerats och befinner sig i gaten. Ingen person skadades fysiskt i samband med explosionen. Händelsen inträffade i samband med starten av flygplanet. Polis har avslutat ärendet utan misstanke om brott.

Uppdaterad kl 21.00

2020_helsida
julmarknad_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valsta_jul_outsider
nrh
stationshusen_out
jul_outsider
swedol_outsider
mp-outsider