defacto_pan2020
Mannen sköts utanför en busshållsplats i SteningeFoto: Insändarbild

Mordmisstänkt åtalas för grovt vapenbrott

Den man som fortfarande är misstänkt för inblandning i dödsskjutningen i Steninge har åtalats för grovt vapenbrott.

centrum_artikel

Nyligen släpptes en man i 20-årsåldern från häktet sedan han suttit misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i oktober då en man i 25-årsåldern sköts ihjäl vid en busshållsplats.

Mannen har nu åtalats för grovt vapenbrott då han hade en halvautomatisk tårgaspistol som modifierats till ett skarpt skjutvapen under en tid förra året fram till i slutet av mars. Mannen har också haft ett 15-tal skarpa patroner med kaliber .22.

Enligt de senaste kommentarerna från åklagarna är mannen fortsatt misstänkt för inblandning i mordet men det fanns inte tillräcklig bevisning för att begära honom häktad ytterligare tid. En kvinna i 20-årsåldern kvarstår i häktet.

rentawreck_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
Moderaterna_helsida2021
2020_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
nrh
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider