defacto_pan2020
Här ligger Forsby

Mord utanför Odensala var en avrättning

Tidigare i veckan gick polisen ut med att man sökte information om ett befarat mord i Forsby utanför Odensala, nu kommer uppgifter om att det var en avrättning enligt Aftonbladet.

Kroppen hittades i Forsby utanför Odensala, men i Knivsta kommun, för tio dagar sedan. I början av denna vecka gick polisen ut med att man sökte information om någon eller något som rört sig runt området natten mot torsdag förra veckan. Polisen har nu fastställt identiteten på den döde som är en man enligt Aftonbladet. Tidningen uppger också att mannen skjutits med ett nackskott och att kroppen sedan skulle eldas upp. Polisen vill inte kommentera Aftonbladets uppgifter.

Polisen söker fortfarande information från området, avvikande beteende eller fordon som åkt mellan Knivsta, Odensala och Märsta. Det är inte klart om offret hade någon koppling till området där han hittades död.

teatergrillen_helsida
colorama_jul
defacto_helsida
happyhomes_2019

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

centrum_helsida2020

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

nrh
teatergrillen_outsider
connys