bostadsformedling
Här ligger Forsby

Mord utanför Odensala var en avrättning

Tidigare i veckan gick polisen ut med att man sökte information om ett befarat mord i Forsby utanför Odensala, nu kommer uppgifter om att det var en avrättning enligt Aftonbladet.

centrum_artikel

Kroppen hittades i Forsby utanför Odensala, men i Knivsta kommun, för tio dagar sedan. I början av denna vecka gick polisen ut med att man sökte information om någon eller något som rört sig runt området natten mot torsdag förra veckan. Polisen har nu fastställt identiteten på den döde som är en man enligt Aftonbladet. Tidningen uppger också att mannen skjutits med ett nackskott och att kroppen sedan skulle eldas upp. Polisen vill inte kommentera Aftonbladets uppgifter.

Polisen söker fortfarande information från området, avvikande beteende eller fordon som åkt mellan Knivsta, Odensala och Märsta. Det är inte klart om offret hade någon koppling till området där han hittades död.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
connys_helsida
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
swedol_outsider