sommar
Här ligger Forsby

Mord utanför Odensala var en avrättning

Tidigare i veckan gick polisen ut med att man sökte information om ett befarat mord i Forsby utanför Odensala, nu kommer uppgifter om att det var en avrättning enligt Aftonbladet.

Kroppen hittades i Forsby utanför Odensala, men i Knivsta kommun, för tio dagar sedan. I början av denna vecka gick polisen ut med att man sökte information om någon eller något som rört sig runt området natten mot torsdag förra veckan. Polisen har nu fastställt identiteten på den döde som är en man enligt Aftonbladet. Tidningen uppger också att mannen skjutits med ett nackskott och att kroppen sedan skulle eldas upp. Polisen vill inte kommentera Aftonbladets uppgifter.

Polisen söker fortfarande information från området, avvikande beteende eller fordon som åkt mellan Knivsta, Odensala och Märsta. Det är inte klart om offret hade någon koppling till området där han hittades död.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
EXTRA

Här är barnen som ploggar på idrotten

Ung & Student SVT:s Lilla Aktuellt besökte i veckan Steningehöjdens skola för att skolans elever "ploggar": - Vi har hitills ploggat med elever i år 2-6 men tanken är att alla elever på skolan ska plogga, säger idrottsläraren Jessica Brissman.

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh