centrum_jul_panorama
Här ligger Forsby

Mord utanför Odensala var en avrättning

Tidigare i veckan gick polisen ut med att man sökte information om ett befarat mord i Forsby utanför Odensala, nu kommer uppgifter om att det var en avrättning enligt Aftonbladet.

defacto_jul_artikel

Kroppen hittades i Forsby utanför Odensala, men i Knivsta kommun, för tio dagar sedan. I början av denna vecka gick polisen ut med att man sökte information om någon eller något som rört sig runt området natten mot torsdag förra veckan. Polisen har nu fastställt identiteten på den döde som är en man enligt Aftonbladet. Tidningen uppger också att mannen skjutits med ett nackskott och att kroppen sedan skulle eldas upp. Polisen vill inte kommentera Aftonbladets uppgifter.

Polisen söker fortfarande information från området, avvikande beteende eller fordon som åkt mellan Knivsta, Odensala och Märsta. Det är inte klart om offret hade någon koppling till området där han hittades död.

fme_oktober
greeknighthelsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_jul
julbord_helsida
tp_helsida
valsta_tomte
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

happyhomes_2019
greeknight_outsider
valsta_tomte_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
connys
tp_outsider
julshow_outsider
colorama_april2