moderaterna_riksdag
Jennifer Jacobsson och dottern Lina fick kliva upp högst på pallenFoto: Insändarbild

Mor och dotter vann dressyrtävlingar

Jennifer Jacobsson och dottern Lina Jacobsson vann dressyrtävling som arrangerades hos Märsta ridklubb.

centrum_artikel

Familjen Jacobsson tog hem en dubbelseger när dressyrtävlingar gick hos Märsta Ridklubb. Mamma Jennifer som tävlat i nordiska mästerskapen för Sverige fick låna dottern Linas häst Dilba. Jennifer vann i klassen LA:3. Efter prisutdelningen var det dags för Lina att starta med Dilba i MSV:1. Även där blev det seger för Lina och Dilba. De båda tävlar för Sigtunabygdens Ryttarförening.

2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

connys_helsida
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
handbollsskola
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys