panorama_centrum
Jennifer Jacobsson och dottern Lina fick kliva upp högst på pallenFoto: Insändarbild

Mor och dotter vann dressyrtävlingar

Jennifer Jacobsson och dottern Lina Jacobsson vann dressyrtävling som arrangerades hos Märsta ridklubb.

Familjen Jacobsson tog hem en dubbelseger när dressyrtävlingar gick hos Märsta Ridklubb. Mamma Jennifer som tävlat i nordiska mästerskapen för Sverige fick låna dottern Linas häst Dilba. Jennifer vann i klassen LA:3. Efter prisutdelningen var det dags för Lina att starta med Dilba i MSV:1. Även där blev det seger för Lina och Dilba. De båda tävlar för Sigtunabygdens Ryttarförening.

mp_helsida_april
2020_helsida
liber_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
mp_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider