budget_panorama
Mopedisten får hjälp av förbipasserande innan ambulans anländerFoto: MMS-Bild
Polis vid Nymärstagatan med anledning av en olycka. Foto: Daniel Iskander

Mopedist till sjukhus efter olycka

En mopedist och en personbil krockade vid infarten till Willys i Märsta Centrum: - Mopedisten klagade på smärta i foten och fick åka ambulans till sjukhus, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral till märsta.nu

fraga_liberalerna

Klockan 14.46 kom det in ett larm om olyckan på Nymärstagatan vid infarten till Willys. Mopedisten klagade sedan på smärtor i foten och kördes med ambulans till sjukhus. Polisen uppger att man nu skriver en anmälan om olyckan och att båda parter fått ge sin version. Enligt initiala uppgifter hade den inblandade bilen lämnat platsen men när märsta.nu är där så pågår samtal med den berörda föraren och det blir inget ärende om smitning från olycksplatsen.

julen_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
kristina_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

speedy_vinter_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

happyhomes_sommar2020
manskold_helsida
2020_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

julen_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
manskold_outsider
meko_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
kristina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out