defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Mopedist misstänkt för rattfylleri

En mopedist delgavs misstanke för rattfylleri under natten.

centrum_artikel

Vid 2.25 i natt stoppades en mopedist för kontroll sedan polispatrull misstänkt rattfylleri. Efter kontrollen medtogs mopedisten som är minderårig för provtagning och utredning. Därefter kördes hon hem till sina vårdnadshavare som samtidigt informerades om händelsen enligt Polisen.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

2020_helsida
coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

meko_helsida
connys_helsida

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Sigtuna kommun närmar sig 50 000

Nyheter Sigtuna kommun växer med 573 invånare under 2020: - Det som gör att folkmängden i Sigtuna ökar jämfört med året före är framför allt inflyttningen. Kommunen registrerar 5 226 inflyttade, jämfört med 4 848 utflyttade, säger Linus Garp, befolkningsstatistiker på SCB.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
meko_outsider
swedol_outsider