center_pan21
Foto: Genrebild

Molly vanligaste hundnamnet i kommunen

Det vanligaste hundnamnet i kommunen är Molly enligt Försäkringsbolaget If.

centrum_artikel

Många svenskar har under pandmein skaffat hund. I Sigtuna är den vanligaste rasen schäfer och det vanligaste namnet Molly enligt Försäkringsbolaget If som tagit del av statistik från Jordbruksverket. I Sigtuna kommun finns 4206 registrerade hundar, set till befolkningen är det färre än på de flesta andra håll i landet. Efter Molly är det vanligaste namnet Bella, Charlie och Ludde. 29 hundar i kommunen heter Molly, det är ett vanligt namn även i riket och toppar listan över vad flest hundar heter.

2020_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
vaccin

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

helsida_var2021
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

defacto_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
connys_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
dack-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
connys