centrum_jul_panorama
Moderaterna mötte väljare i Märsta Centrum

Moderaternas inne på sista pushen

Moderaterna har en intensiv fredag. Man har varit igång sen tidig morgon med att träffa väljare runt om i kommunen: Det mesta är redan sagt, nu uppmanar vi alla att rösta, säger Olov Holst (M).

defacto_jul_artikel

Valrörelsen går in i de sista 48 timmarna. Full aktivitet pågår från Moderaternas sida. De stannat till på Märsta Centrums parkering för att träffa väljare. Några stannar till och ger näven upp, andra kommer förbi och ger tummen ner. Olov Holst tar sig tid att prata med båda även om han till slut konstaterar med en väljare att de kommer inte lyckas övertyga varandra om att byta sida.

Det släpps inga fler budskap från partiernas sida. Holst tycker att det som sagts är sagt.
– Allt går nu ut på att möta väljarna, det mesta är levererat och vi uppmanar alla att rösta, oavsett vilket parti.

Känslan hos Moderaterna är positiv. Man är optimistiska om att få behålla makten efter söndag:
– Vi har aldrig upplevt så här positiv stämning tidigare, sen återstår det att se hur folk röstar på söndag.

julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

sigtunavatten_standard
tp_helsida
ica_oktober

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

fme_oktober
colorama_jul
defacto_jul
nrh
julbord
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
connys
greeknight_outsider