julhandel
Foto: Arkivbild/märsta.nu

Moderaterna största parti

Om det vore val idag så skulle Moderaterna få flest röster i riksdagsvalet bland invånare i Stockholms län.

marstac_aug

SCB har undersökt hur stockholmarna skulle röstat om det vore val idag. Undersökningen, som exkluderar boende i Stockholms kommun, visar att Moderaterna är största parti och att att Socialdemokraterna är näst största parti och Sverigedemokraterna tredje största parti, enligt SVT Stockholm.

En separat undersökning har gjorts enbart för Stockholms kommun och är är Socialdemokraterna störst med 27,5 procent, två procent större än (M).

Så skulle invånarna i Stockholms län ha röstat idag (exklusive Stockholms kommun):
M 31,8
C 8,6
L 6,4
KD 2,6
MP 4,2
S 25,4
V 6,5
SD 13,7

Källa SVT Stockholm

farbrorbla_host2017
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

marknad_steninge
forskontor
banner_december
defacto_panorama_boka_mote
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

borg
cricketklubben
yrkesutbildningen
connys
vanster_mote
julgranshamtning
standard
frisyr2018
Norra Redovisningshuset
agy2
vidargatan7
solrosvagen28
Festspecialisten – Standard
dogranch
blackfriday
jul2018
nfc_vinter
matcher_skanela
slutstation
colorama_jan