sap_pan
Foto: Daniel Iskander

Mobil Bygg i Stockholm bygger ny skola i Steningehöjden

Kommunstyrelsen fattade i måndags beslut om att tilldela Mobil Bygg i Stockholm AB uppdraget att bygga skola i Steningehöjden.

Nu är det klart med upphandlingen av en ny skola i Steningehöjden. Mobil Bygg i Stockholm AB, ett företag som omsatte en kvarts miljard det senaste bokslutet har fått uppdraget att uppföra skolan som ska ha plats för ca 270 elever i högstadieålder. Skolan ska vara 3000 kvadratmeter i fyra våningar.

Sedan tidigare har Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) deklarerat att Steningehöjdens skola och Tingvallaskolan är de skolprojekt som kommer att verkställas i kommunen med anledning av att Engelska skolans etablering i Sigtuna stadsängar. Galaxskolans utbyggnad stoppas tillsvidare. En skola planeras också i Steninge slottsby, det är dock oklart om det blir en högstadieskola i nuläget.

social_helsida
connys_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
mp_helsida_april

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
outsider_social
moderat_outsider
mp_outsider2022
pantamera_out
sfs_out
event_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022