moderaterna_panorama
Mordet inträffade söndagen 15:e januari och en man lyckades fly till Tyskland där han sedermera greps. Foto: Jamshid Jamshidi

Misstänkte mördaren utlämnas

Tyskland har beslutat om att utlämna den misstänkte för mordet på en kvinna på Sleipnergatan.

Tidningen Expressen rapporterar om att den misstänkte för mordet kommer att utlämnas i en transport som anländer till Arlanda i slutet av denna vecka. Polisens FAST-grupp lokaliserade mannen till Hannover där tysk polis sedan grep honom.

Inom fyra dagar ska mannen ställas inför häktningsdomare i Attunda Tingsrätt. Det var för över en vecka sedan som Expressen som första media avslöjade att han gripits i Tyskland. Varför utelämnandet dröjt är oklart men det ska även ha prövats i en tysk domstol. Enligt Expressen avböjer mannens advokat Patric Lindblom att kommentera, likaså kammaråklagare Anna Bengtsson.

Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

liber_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

connys_helsida
mp_helsida_april

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

defacto_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
marina_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022