center_pan21
Polis vid platsen för skjutningen nära en förskola

Misstänkt skytt anhållen

Den man som misstänks ha skjutit en annan man i Valsta under söndagskvällen har anhållits.

En man i 20-årsåldern har anhållits efter att han gripits kort efter en intensiv insats i samband med skjutningen i Valsta på söndagskvällen rapporterar Aftonbladet på måndagsförmiddagen. En annan man i 20-årsåldern skadades och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Mannen ska vara allvarligt skadad men var vaken och talbar. Den anhållne misstänks för mordförsök.

bostad_helsida
mp_host_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
helsida_var2021

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

eldsjal-helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag
defacto_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys