moderaterna_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misstänkt mordförsök under natten

Under natten kallades polis till en adress i centrala Märsta med anledning av ett misstänkt mordförsök: - En person hart förts till sjukhus allvarligt skadad, uppger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Strax före klockan 2 i natt larmades polis till Tingvallavägen med anledning av ett bråk. Bråket ska ha uppstått i en bostad eller i anslutning till bostaden, en person har orsakat skador på en annan med någon form av stickvapen enligt Polisen.
– Det är två som bråkat, en anträffas allvarligt skadad och förs till sjukhus, den andra grips och anhålls under natten, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Det fanns vittnen i bostaden som ska ha sett händelsen och som polis förhörde, de är dock inte misstänkta för något brott i nuläget enligt Polisen.
– Det är oklart varför det uppstått bråk, men något har initierat det, just nu kan jag inte uttala mig om det, fortsätter Eriksson.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

marinan_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

ewas_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

2020_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
connys
nrh