moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Misstänkt mördare greps på Arlanda

Under tisdagen greps en misstänkt mördare för dådet vid Västermalmsgallerian i fredags, skriver Aftonbladet.

En 24-årig kvinna greps under onsdagen på Arlanda sedan hon först lämna landet. Kvinnan misstänks för knivdådet vid Västermalmsgallerian i Stockholm i fredags. Två personer knivhöggs i samband med dådet, en av dessa avled sedermera och en person vårdas fortfarande på sjukhus. Fyra personer misstänks, två är anhållna men informationen är knapphändig enligt Aftonbladet.

connys_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

julmarknad_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
jul2021

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

mp_host_helsida
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
stationshusen_out
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
jul_outsider
nrh
swedol_outsider
valsta_jul_outsider