panorama_centrum
Foto: Jamshid Jamshidi

Misstänkt mördare ännu på fri fot

Mannen som misstänks ha mördat kvinnan på Sleipnergatan är fortfarande på fri fot: - Inget har förändrats sedan igår, säger Anna Bengtsson, förundersökningsledare, till märsta.nu

Mer än 48 timmar har gått sedan en kvinna mördades på Sleipnergatan i Valsta. En stor insats sökte dem misstänkte gärningsmannen men utan resultat. Under måndagen rapporterade märsta.nu om att mannen kan ha lämnat landet. Förundersökningsledaren Anna Bengtsson är fåordig om insatsen men säger att ingen ännu är gripen. Några andra uppgifter går inte att få ut.

Det ska röra sig om en man i 25-årsåldern som söks. Ytterligare en man ska enligt uppgift ha varit vittne till händelsen, mannen greps av polis misstänkt för olaga hot mot den misstänkte gärningsmannen. Anna Bengtsson kan inte kommentera uppgifterna utan säger bara att ingen varken är häktad eller anhållen utöver den misstänkte för mord som är anhållen i sin frånvaro.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

2020_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

liber_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022