defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Misstänkt kvinna på fri fot

Den kvinna som misstänks för busshållsplatsmordet har släppts och därmed är båda misstänkta för mordet på fri fot.

centrum_artikel

Polis grep tidigare i år två personer misstänkta för busshållsplatsmordet, de anhölls och häktades. För två veckor sedan försattes den man som var misstänkt för mordet på fri fot. Tidigare i veckan kom ett beslut om att häva häktning även en för en kvinna i 20-årsåldern som varit frihetsberövad.

Därmed har polisen inga häktade för det brutala mordet som skedde mitt på ljusa dagen i början av oktober. Polis har gått ut med en film där man vill ha tips om vem det är på bilden som avlossar skott. En 25-årig man avled efter att ha skjutits ihjäl i samband med att han skulle kliva på bussen.

ridskola2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider