defacto_panorama_mustasch
Foto: MMS-Bild

Misstänkt kvarstår i häktet

I onsdags avslutades rättegången i det uppmärksammade tonårsmordet som återförvisades från Svea hovrätt till Attunda tingsrätt.

Attunda tingsrätt har tagit om rättegången i Tonårsmordet i Valsta. När fallet i somras skulle hanteras i Svea hovrätt så skickades det tillbaka till tingsrätten på grund av fel i tolkningen. Rättegången avslutades i onsdags i Attunda tingsrätt. I ett pressmeddelande skriver tingsrätten att domen kommer att meddelas 11:e oktober, tillsvidare kommer den misstänkte att kvarstå i häktet tills dess att domen faller.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

agy_oppethus
greeknighthelsida

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

centrum_host_helsida
fme_oktober

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

sigtunavatten_standard

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
connys
nrh
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider