defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Misstänkt kvarstår i häktet

I onsdags avslutades rättegången i det uppmärksammade tonårsmordet som återförvisades från Svea hovrätt till Attunda tingsrätt.

centrum_artikel

Attunda tingsrätt har tagit om rättegången i Tonårsmordet i Valsta. När fallet i somras skulle hanteras i Svea hovrätt så skickades det tillbaka till tingsrätten på grund av fel i tolkningen. Rättegången avslutades i onsdags i Attunda tingsrätt. I ett pressmeddelande skriver tingsrätten att domen kommer att meddelas 11:e oktober, tillsvidare kommer den misstänkte att kvarstå i häktet tills dess att domen faller.

brobygget_midgard_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

helsida_sommarlov
defacto_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
swedol_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
nrh
brobygget_midgard_outsider