arlandagk_panorama

Misstänkt för mordbrand på fri fot

En man i 20-årsåldern som varit anhållen misstänkt för mordbrand på Norrbacka släpptes i samband med häktningsförhandlingarna.

rosta_sigtuna2

Förra veckan hölls häktningsförhandling mot en man i 20-årsåldern som gripits och anhållits kort efter branden i bostadshuset på Norrbacka. I samband med häktningen meddelade Attunda tingsrätt att det inte fanns tillräckligt med bevisning för att häkta mannen på sannolika skäl för mordbrand. Han släpptes därför på fri fot men är fortsatt misstänkt. Åklagaren hade även yrkat på alternativt grov allmänfarlig vårdslöshet men fick ingen gehör i rätten.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

eu_sap
varfest_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

nationaldag_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
oppning_helsida
rosta_sigtuna2
sh_bovard_out
fme_outsider
colorama_april
nrh
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
oppning_outsider
connys
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
sh_oppet
v_eu
nationaldag_out
sap_outsider_eu