centrum_host

Misstänkt för mordbrand på fri fot

En man i 20-årsåldern som varit anhållen misstänkt för mordbrand på Norrbacka släpptes i samband med häktningsförhandlingarna.

Förra veckan hölls häktningsförhandling mot en man i 20-årsåldern som gripits och anhållits kort efter branden i bostadshuset på Norrbacka. I samband med häktningen meddelade Attunda tingsrätt att det inte fanns tillräckligt med bevisning för att häkta mannen på sannolika skäl för mordbrand. Han släpptes därför på fri fot men är fortsatt misstänkt. Åklagaren hade även yrkat på alternativt grov allmänfarlig vårdslöshet men fick ingen gehör i rätten.

fme_oktober
happyhomes_2019
defacto_helsida

Askerson: Lögnaktigt utspel om social dumpning

Politik Kommunalrådet i Kramfors, Jan Sahlén (S), har orsakat stor uppståndelse inom stockholmspolitiken sedan han anklagat stockholmskommuner för social dumpning: - Det är ett lögnaktig utspel med en felaktig bildsättning av det arbete som görs på integrationsområdet i Sigtuna kommun, kontrar Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

centrum_host_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard

Lappade bilar på omskyltad pendlarparkering

Nyheter I somras gjorde Sigtuna om parkeringsbestämmelserna i Rosersberg, det har resulterat i flera lappade bilar om dagen: - Man har satt dit en skylt men markeringarna i vägen är kvar, säger en pendlarparkerare till märsta.nu

Klart med ny höjning av SL-kortet

Notiser Priset på SL-kortet högs efter nyår med 40 kronor: - Vi måste skaffa oss muskler för att möta sämre tider och kunna fortsätta med det framtidsbygge som vi är mitt inne i, säger regiontrafikrådet Kristoffer Tamsons (M) till Svenska Dagbladet.

connys
defacto_outsider
nrh
colorama_april2