defacto_pan

Misstänkt för mordbrand på fri fot

En man i 20-årsåldern som varit anhållen misstänkt för mordbrand på Norrbacka släpptes i samband med häktningsförhandlingarna.

marstakalaset_artikel

Förra veckan hölls häktningsförhandling mot en man i 20-årsåldern som gripits och anhållits kort efter branden i bostadshuset på Norrbacka. I samband med häktningen meddelade Attunda tingsrätt att det inte fanns tillräckligt med bevisning för att häkta mannen på sannolika skäl för mordbrand. Han släpptes därför på fri fot men är fortsatt misstänkt. Åklagaren hade även yrkat på alternativt grov allmänfarlig vårdslöshet men fick ingen gehör i rätten.

sommar_centrum

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

marstakalas_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
connys
defacto_outsider
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider