centrum_jul_panorama

Misstänkt för mordbrand på fri fot

En man i 20-årsåldern som varit anhållen misstänkt för mordbrand på Norrbacka släpptes i samband med häktningsförhandlingarna.

defacto_jul_artikel

Förra veckan hölls häktningsförhandling mot en man i 20-årsåldern som gripits och anhållits kort efter branden i bostadshuset på Norrbacka. I samband med häktningen meddelade Attunda tingsrätt att det inte fanns tillräckligt med bevisning för att häkta mannen på sannolika skäl för mordbrand. Han släpptes därför på fri fot men är fortsatt misstänkt. Åklagaren hade även yrkat på alternativt grov allmänfarlig vårdslöshet men fick ingen gehör i rätten.

trainingpartner_jobb_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

defacto_jul

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

tp_helsida
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
fme_oktober
centrum_jul_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider
tp_outsider
connys
julbord
trainingpartner_jobb_outsider