defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misstänkt drograttfylleri på Valstavägen

Under måndagskvällen körde stoppade polis en bil på grund av att föraren befarades vara påverkad.

centrum_artikel

Vid 20-tiden på måndagskvällen larmade ett vittne polis sedan denne sett man kört iväg på Valstavägen påverkad av något. Vittnet hade dock inte möjlighet att köra efter bilen men en polisbil som fanns i närheten fick syn på den och stoppade. I samband med polispatrullens kontroll uppstod misstanke om drograttfylleri och föraren fick tas med för kroppsbesiktning och vidare utredning.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
connys_helsida
speedy_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider