center_pan21
Här grips den misstänkte för vansinneskörningen.

Misstänkt dömdes till fängelse i januari

Den man som misstänks för att ha kört ihjäl en kvinna under onsdagen dömdes i januari till sex månaders fängelse för bland annat vårdslöshet i trafik och grovt rattfylleri. Mannens körkort återkallades redan 2002.

märsta.nu kan avslöja att en 40-årig man är misstänkt för att ha kört ihjäl en 70-årig kvinna på Stationsgatan under onsdagen. 40-åringen dömdes så sent som i januari för bland annat misshandel av en kvinna, vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, grovt rattfylleri, rattfylleri och ringa narkotikabrott. Mannen hade dock inte fått något beslut om när han ska avtjäna sitt straff på sex månaders fängelse.

märsta.nu var i kontakt med Kriminalvården under torsdagen, där kan man inte uttala sig om det enskilda ärendet men bekräftar att det inte finns beslut om att avtjäna straffet. Mannens körkort återkallades redan 2002 och han har inte innehaft ett körkort sedan dess uppger Transportstyrelsen.

40-åringen har anhållits misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, vållande till kroppsskada och frost rattfylleri. Vid 1-tiden i natt bekräftade polisen att den 70-åriga kvinnan avlidit.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

dack-helsida
julmarknad_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
connys
jul_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
julmarknad_outsider
stationshusen_out
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider