defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Misstankar avskrivs mot tre för narkotikabrott i mellandagarna

Tre personer avskrivs från misstankarna om narkotikabrott efter tillslaget på Baldergatan i mellandagarna: - Två personer är fortsatt misstänkta, säger kammaråklagare Isabelle Bjursten till märsta.nu

centrum_artikel

I mellandagarna slog polis till mot en misstänkt narkotikaöverlåtelse i Valsta. Totalt greps fem personer. Nu har kammaråklagare Isabelle Bjursten beslutat att tre av dessa ska avskrivas från misstankarna. Det går inte att bevisa att de tre personerna gjort sig skyldiga till brott.

Del i större mål i Rinkeby
Dock kvarstår misstankarna mot två personer, varav en är fortfarande häktad för dels brottet i Valsta men även en händelse i Rinkeby där flera kilo narkotika ska ha plockats ut från en taxi. Den person som enbart är misstänkt för brottet i Valsta är inte längre frihetsberövad trots att misstankarna kvarstår. Ärendet har flyttats över från Attunda tingsrätt till Solna tingsrätt. Uppgifterna om att det skulle ha plockats ut två kilo narkotika ur en taxi i Valsta kan varken bekräftas eller dementeras från kammaråklagaren.

connys_helsida
kcbygg_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studenten2020_helsida
marina_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider