defacto_panorama_mustasch
Foto: Jamshid Jamshidi

Misstankar avskrivs mot tre för narkotikabrott i mellandagarna

Tre personer avskrivs från misstankarna om narkotikabrott efter tillslaget på Baldergatan i mellandagarna: - Två personer är fortsatt misstänkta, säger kammaråklagare Isabelle Bjursten till märsta.nu

I mellandagarna slog polis till mot en misstänkt narkotikaöverlåtelse i Valsta. Totalt greps fem personer. Nu har kammaråklagare Isabelle Bjursten beslutat att tre av dessa ska avskrivas från misstankarna. Det går inte att bevisa att de tre personerna gjort sig skyldiga till brott.

Del i större mål i Rinkeby
Dock kvarstår misstankarna mot två personer, varav en är fortfarande häktad för dels brottet i Valsta men även en händelse i Rinkeby där flera kilo narkotika ska ha plockats ut från en taxi. Den person som enbart är misstänkt för brottet i Valsta är inte längre frihetsberövad trots att misstankarna kvarstår. Ärendet har flyttats över från Attunda tingsrätt till Solna tingsrätt. Uppgifterna om att det skulle ha plockats ut två kilo narkotika ur en taxi i Valsta kan varken bekräftas eller dementeras från kammaråklagaren.

ica_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

greeknighthelsida
agy_oppethus

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

defacto_mustach_helsida
fme_oktober

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

centrum_host_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

nrh
greeknight_outsider
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
connys