centrum_panorama2020
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Misshandlade kvinna efter dyra jackköpet: Fick vara nog

En man hamnade i bråk med sin kvinnlige partner som köpte en för dyr jacka. Mannen slog till henne med två knytnävsslag för att marker att det fick "vara nog".

centrum_artikel

Händelsen inträffade i en lägenhet i Märsta i januari förra året. Kvinnan kom hem med en jacka som var för dyr för parets ekonomi, efter gräl så svarade mannen med att utdela två knytnävsslag mot hennes huvud som träffade i ansiktet och nacken. Mannen sa i förhör att syftet inte var att skada partnern utan att han ville markera att det fick ”vara nog”. Mannen döms till villkorlig dom och ska även utge skadestånd till kvinnan på 7000 kronor.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
stottasigtuna_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

connys_helsida
marina_helsida
speedy_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

kcbygg_helsida
happy_homes_mars
defacto_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kcbygg_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
valvet_outsider
sommarlov_outsider