defacto_pan
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Misshandel på skola

Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kring lunchtid hamnade elever i bråk på en skola i kommunen, polis fick tillkallas strax före klockan 12.
– Det är två elever som har bråkat, man har pratat med de inblandade, personal och även vårdnadshavare, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Eva Nilsson kan inte uttala sig om omständigheterna kring bråket med anledning av att det är minderåriga det rör. Anmälan gällande misshandel och ofredande upprättades.
– Jag kan inte kommentera det som har hänt, det är en del av utredningsläget, vi har hört de inblandade, säger Nilsson.

Enligt en uppgiftslämnare till märsta.nu var det ett flertal elever som gick på en enskild flicka. Uppgifterna kan dock inte bekräftas av polisen i skrivande stund på grund av åldern på de inblandade.

happyhomes_2019
defacto_helsida
fme_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

ica_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
nrh
defacto_outsider
connys