liber_pan
Besök vid Tant Bruns kaffestugaFoto: Privat
Foto: Privat
Mirjam med Eak-a-MouseFoto: Privat

Mirjam bjöd hem världsartisten

Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

fraga_liberalerna

Eak-a-Mouse är världsartist inom reagge, han har över 200 spelningar per år runt om i världen. Under en tid har han bott i Sverige men kan inte turnera på grund av coronapandemin. Mirjam Fogelin från Albano utanför Märsta är ett stort fan av Eak-a-Mouse. Hon har lyssnat på honom sedan hon var tolv och är idag 42. När hon fick höra att han var i Sverige så bestämde hon sig för att bjuda honom på middag.

Förutom middag hos Mirjam blev det ett besök i Sigtuna, något som var väldigt uppskattat enligt Mirjam. Tillsammans gick de på sightseeing i stan, längs strandpromenaden och in på Tant Bruns kaffestuga.

manskold_helsida
2020_helsida
meko_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

connys_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

centrum_helsida2020
julen_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
kristina_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
kristina_outsider
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
julen_outsider
manskold_outsider
meko_outsider
swedol_outsider