halloween_centrum
Besök vid Tant Bruns kaffestugaFoto: Privat
Foto: Privat
Mirjam med Eak-a-MouseFoto: Privat

Mirjam bjöd hem världsartisten

Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

centrum_artikel

Eak-a-Mouse är världsartist inom reagge, han har över 200 spelningar per år runt om i världen. Under en tid har han bott i Sverige men kan inte turnera på grund av coronapandemin. Mirjam Fogelin från Albano utanför Märsta är ett stort fan av Eak-a-Mouse. Hon har lyssnat på honom sedan hon var tolv och är idag 42. När hon fick höra att han var i Sverige så bestämde hon sig för att bjuda honom på middag.

Förutom middag hos Mirjam blev det ett besök i Sigtuna, något som var väldigt uppskattat enligt Mirjam. Tillsammans gick de på sightseeing i stan, längs strandpromenaden och in på Tant Bruns kaffestuga.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

dack-helsida
bostad_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

2020_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

mp_host_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

connys_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider