defacto_pan2020
Besök vid Tant Bruns kaffestugaFoto: Privat
Foto: Privat
Mirjam med Eak-a-MouseFoto: Privat

Mirjam bjöd hem världsartisten

Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

centrum_artikel

Eak-a-Mouse är världsartist inom reagge, han har över 200 spelningar per år runt om i världen. Under en tid har han bott i Sverige men kan inte turnera på grund av coronapandemin. Mirjam Fogelin från Albano utanför Märsta är ett stort fan av Eak-a-Mouse. Hon har lyssnat på honom sedan hon var tolv och är idag 42. När hon fick höra att han var i Sverige så bestämde hon sig för att bjuda honom på middag.

Förutom middag hos Mirjam blev det ett besök i Sigtuna, något som var väldigt uppskattat enligt Mirjam. Tillsammans gick de på sightseeing i stan, längs strandpromenaden och in på Tant Bruns kaffestuga.

defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys