liber_pan_sommar
Sofia Mir är ny ordförande i VänsterpartietFoto: Privat/Facebook

Mir ersätter Andersson som ordförande i (V)

Niklas Andersson avgick som ordförande efter tre år i Vänsterpartiet och Sofia Mir valdes till ny ordförande.

swedol_artikel

Vänsterpartiet höll förra veckan ett digitalt årsmöte, i samband med det lämnade Niklas Andersson posten som ordförande efter tre år. Sofia Mir valdes till ny ordförande:
– Jag är tacksam för Niklas trygga stöd under hans tid som ordförande och ser fram emot att få fortsätta leda arbetet med vår fina partiförening, säger Mir i ett uttalande till Vänsterpartiets facebookssida.

Niklas Andersson fortsätter dock i styrelsen som kassör. Övriga styrelseledamöter är Anna-Karin Osviannikov, Marta Aguirre, Omar A-Askary och Palle Raabjerg. Till nämndemän i Attunda tingsrätt valde man Omar Al-Askary och Palle Raabjerg.

speedy_vinter_helsida
brobygget_night
busshållsplatsmordet

Polischefen om domen: Dubbel sorg

Nyheter Polischefen Christoffer Boman kommenterar måndagens dom mot 23-åringen: – Det är en dubbel sorg att samhället ska behöva tilldela en ung person ett livstidsstraff och att en ung man förlorat livet, säger han i ett uttalande.

vardcentral_helsida

All post till kommunen blir digital

Nyheter Oavsett om du skriver brev eller inte så kommer all post till kommunen att digitaliseras: - Att digitalisera vår posthantering möjliggör en snabb och effektiv hantering av den inkommande posten till kommunen, säger Åsa Otterbjörk, IT och Digitaliseringschef, Sigtuna kommun.

2020_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida

Hyresgästföreningen larmar: Vill se fler hyresrätter

Politik Hyresgästföreningen kritiserar Kommunledningens ägardirektiv för SigtunaHem: - Det går inte att blunda för det faktum att många behöver och vill ha en hyresrätt, alla tusentals som står i kö visar tydligt det, uppger Hyresgästföreningen i Sigtuna via ordförande Hans Törnqvist.

brobygget_day
coronapandemin

Testcenter öppnas på Arlanda

Notiser Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

liber_sommar_helsida
ungsatsning
happyhomes_sommar2020
budget2022

Budgeten klubbad: Oförändrad skattesats

Politik Budgeten för 2022 klubbades under torsdagen och innebär bland annat att skatten lämnas oförändrad.

rentawreck_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
connys
brobygget_night_out
aftenbil_outsider
brobygget_day_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ungsatsning-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
mp-outsider
nrh