moderaterna_panorama
Sofia Mir är ny ordförande i VänsterpartietFoto: Privat/Facebook

Mir ersätter Andersson som ordförande i (V)

Niklas Andersson avgick som ordförande efter tre år i Vänsterpartiet och Sofia Mir valdes till ny ordförande.

Vänsterpartiet höll förra veckan ett digitalt årsmöte, i samband med det lämnade Niklas Andersson posten som ordförande efter tre år. Sofia Mir valdes till ny ordförande:
– Jag är tacksam för Niklas trygga stöd under hans tid som ordförande och ser fram emot att få fortsätta leda arbetet med vår fina partiförening, säger Mir i ett uttalande till Vänsterpartiets facebookssida.

Niklas Andersson fortsätter dock i styrelsen som kassör. Övriga styrelseledamöter är Anna-Karin Osviannikov, Marta Aguirre, Omar A-Askary och Palle Raabjerg. Till nämndemän i Attunda tingsrätt valde man Omar Al-Askary och Palle Raabjerg.

Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

mp_helsida_april
marinan_helsida
defacto_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

connys_helsida
2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
liber_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
nrh
ewas_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider