centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Minskad flygtrafik med 60 procent

Nu kommer Swedavias siffror för flygtrafiken i mars som visar att bara 842 000 reste via Arlanda.

Cornakrisen har som väntat drabbat Arlanda kraftigt. Nu kommer siffror från Swedavia för mars som visar att bara 842 000 personer rest via flygplatsen. Antalet utrikesresenärer uppgick till 648 000 och inrikes till 194 000. Den totala minskningen jämfört med mars förra året är 60 procent.
– Coronakrisens samhällspåverkan är dramatisk och den slår med full kraft mot Swedavia, våra kunder och partners som är beroende av flyget. Förutsättningarna för att bedriva reguljär flygtrafik, men också kommersiell flygplatsverksamhet har i princip upphört. Våra flygplatser har dock en viktig infrastrukturroll och vi gör vårt yttersta för att upprätthålla Sveriges tillgänglighet för den persontrafik som fortfarande finns, men också samhällsviktigt flyg såsom post- och frakt- samt ambulansflyg, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

happyhomes_sommar2020
kcbygg_aug_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
festspec_host2020_helsida
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider