defacto_pan2020

Minskad aktivitet på arbetsplatserna i kommunen

Var tredje person jobbar nu hemifrån jämfört med innan pandemin.

centrum_artikel

Mer än var tredje person jobbar nu hemifrån jämfört med innan pandemin visar siffror som Newsworthy sammanställt via Google. Newsworthy konstaterar att aktiviteten på arbetsplatser i kommunen minskat med 32 procent under pandemin. Google har mätt hur mycket tid vi tillbringar på bland annat kaféer, restauranger, hemmet och i kollektivtrafiken. Mätningen har gjorts kontra perioden januari-februari.

dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider