moderater_pan_sommar
Finslipning av banorna pågårFoto: Sigtuna Äventyrsgolf

Minigolfen invigs i början av juni

Den nya minigolfbanan i Sigtuna är snart klar och hålen har historiska sigtunateman.

centrum_artikel

I början av juni kommer Sigtunas nya minigolfbana öppna, det är en bana som Sigtuna IF driver och ansvarar för. Banan kommer att berätta om Sigtunas rika historia och alla hål kommer ha ett särskilt tema. De olika hålen kommer att presenteras med hjälp av historieexperter i staden samt Destination Sigtuna och Sigtuna Museum. Banans överskott går till Sigtuna IF:s idrottande barn och ungdomar som just nu överstiger 800 inom fotboll, innebandy, bordtennis och rugby.

centrum_helsida2020
vaccin
defacto_helsida
dack-helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

bostad_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

2020_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

helsida_var2021
mp_host_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
mp-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
dack-outsider
vaccin-outsider
ridskola_2020_outsider