sap_pan
Finslipning av banorna pågårFoto: Sigtuna Äventyrsgolf

Minigolfen invigs i början av juni

Den nya minigolfbanan i Sigtuna är snart klar och hålen har historiska sigtunateman.

I början av juni kommer Sigtunas nya minigolfbana öppna, det är en bana som Sigtuna IF driver och ansvarar för. Banan kommer att berätta om Sigtunas rika historia och alla hål kommer ha ett särskilt tema. De olika hålen kommer att presenteras med hjälp av historieexperter i staden samt Destination Sigtuna och Sigtuna Museum. Banans överskott går till Sigtuna IF:s idrottande barn och ungdomar som just nu överstiger 800 inom fotboll, innebandy, bordtennis och rugby.

connys_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

helsida_sfs
defacto_helsida
social_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022