moderater_pan_sommar
Byggnation av de nya äventyrsbanorna pågårFoto: Daniel Iskandar

Minigolfen byggs om till äventyrsbanor

Minigolfen i Sigtuna byggs just nu om till äventyrs-golf.

Sigtuna IF som håller i minigolfen vid strandpromenaden håller på med ett nytt projekt. Banorna har nämligen rivits för att ge plats för äventyrsgolf. Målet är att öppna till juni i år. De olika hålen kommer att få särskilda teman med koppling till att de ligger på historisk mark i Sveriges första stad. Sigtuna IF bemannar golfen med sina medlemmar och överskottet går till verksamheterna fotboll, innebandy, bordtennis och rugby.

mp_helsida_april

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

social_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sfs_out
ewas_outsider
moderat_outsider
nrh
event_outsider
outsider_social
connys