halloween_centrum
Byggnation av de nya äventyrsbanorna pågårFoto: Daniel Iskandar

Minigolfen byggs om till äventyrsbanor

Minigolfen i Sigtuna byggs just nu om till äventyrs-golf.

centrum_artikel

Sigtuna IF som håller i minigolfen vid strandpromenaden håller på med ett nytt projekt. Banorna har nämligen rivits för att ge plats för äventyrsgolf. Målet är att öppna till juni i år. De olika hålen kommer att få särskilda teman med koppling till att de ligger på historisk mark i Sveriges första stad. Sigtuna IF bemannar golfen med sina medlemmar och överskottet går till verksamheterna fotboll, innebandy, bordtennis och rugby.

2020_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

defacto_helsida
helsida_var2021
dack-helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

mp_host_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

connys_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
connys
bostad_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider