defacto_pan2020
Foto: Scandinavian XPO/Illustration

Mindre event kan genomföras

Scandinavian XPO som öppnar en av landets största mässhallar vid årsskiftet har fått in bokningar för mindre event till efter nyår.

fraga_liberalerna

Öppningen av Scandinavian XPO är bara två månader bort. Man har kunnat förbereda sig med en safe-event-plan när öppningen sker. VD Staffan Littmarck säger i en intervju på XPO:s hemsida att covid-19 ställt till det för dem men att mindre möten på mellan 100-300 personer ligger kvar i vår. Kunder med större event har flyttat dessa till hösten 2021 och även in i 2022.
– Vi ser att ett kommande uppdämt behov kommer att ge oss tuffa högsäsonger framöver där bokningarna trängs med varandra. För de som planerar för bokningar 2022 och 2023 gäller det att kontakta oss snarast. Så oavsett pandemin så ser jag väldigt mycket fram emot att vi öppnar vid årsskiftet. Det kommer att bli fantastiskt bra, uppger Littmarck.

kristina_helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

connys_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

meko_helsida
2020_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

manskold_helsida
defacto_helsida

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

speedy_vinter_helsida
julen_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

kkdk_helsida
helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

swedol_outsider
budget_outsider
kristina_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
julen_outsider
kkdk_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
outsider
manskold_outsider
meko_outsider