centrum_ettar
Milos Ognjenovic förlänger med FC Arlanda.

Milos stannar i FC Arlanda

FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

Milos Ognjenovic förde upp FC Arlanda i Division 3 för första gången någonsin. Nu belönas han med förlängt kontrakt:
– Vi har en toppen tränare som gjort en fantastisk bra säsong med laget på ett professionellt sätt samt smittat av sig på de yngre lagen. Förväntningen på oss är alltid hög och vi räknar med att den kommer också vara det under 2018, säger sportchefen Eddi Khalaf.

FC Arlanda satsar på att etablera sig i trean nu. Förberedelserna är igång enligt Khalaf. Truppen är i det närmaste intakt men det finns frågetecken kring skyttekungen Rodrigo Gomez framtid. Milos Ognjenovic ser gärna att det kommer in 2-3 spelare i truppen för att spetsa till konkurrensen en aning. I helgen fastslog även förbundet serierna, som märsta.nu rapporterade om för några veckor sedan så blir det Kungsängen och Vallentuna från Stockholm som går in i serien:
– För mig har det ingen betydelse vilka lag och vilken division vi spelar i, vi ska lägga all fokus på oss själva och som tidigare nämnt så tar vi en match i taget och försöker göra vårt bästa, säger Milos Ognjenovic.

EXTRA

Eklund tillbaka i Arlanda och lovar poängrekord

Innebandy Daniel Eklund väljer på nytt att komma tillbaka till Arlanda IBK efter en kort utflykt till Rosersbergs IK: - Daniel är en fantastisk kille både på och utanför plan, och har ett driv som kommer att tillföra mycket för klubben förutom det poäng han kommer att producera i herrfyran, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

februari

Olsson stannar

Handboll Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

forskontor
EXTRA

Säsongen är över för Skånela

Handboll Trots en stark upphämtning av Skånela sista kvarten så är det slutspelat för i år, en poäng räckte inte samtidigt som både Hallby och Önnered vann sina matcher. Nu är det också klart att skånelaikonen Jesper Östlund gjort sitt sista framträdande i klubben för den här gången: - Det blir jobbiga farväl av killarna, sa han efter matchen.

aretsforetag
foretagarlunch

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

standard_start
standard_ridskola
objekt3
standard
objekt2
veterankraft_standard
Festspecialisten – Standard
outsider_defacto
matcher_skanela
nfc_vinter
sangensemble
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
objekt4
Norra Redovisningshuset