defacto_panorama
Milos Ognjenovic förlänger med FC Arlanda.

Milos stannar i FC Arlanda

FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

Milos Ognjenovic förde upp FC Arlanda i Division 3 för första gången någonsin. Nu belönas han med förlängt kontrakt:
– Vi har en toppen tränare som gjort en fantastisk bra säsong med laget på ett professionellt sätt samt smittat av sig på de yngre lagen. Förväntningen på oss är alltid hög och vi räknar med att den kommer också vara det under 2018, säger sportchefen Eddi Khalaf.

FC Arlanda satsar på att etablera sig i trean nu. Förberedelserna är igång enligt Khalaf. Truppen är i det närmaste intakt men det finns frågetecken kring skyttekungen Rodrigo Gomez framtid. Milos Ognjenovic ser gärna att det kommer in 2-3 spelare i truppen för att spetsa till konkurrensen en aning. I helgen fastslog även förbundet serierna, som märsta.nu rapporterade om för några veckor sedan så blir det Kungsängen och Vallentuna från Stockholm som går in i serien:
– För mig har det ingen betydelse vilka lag och vilken division vi spelar i, vi ska lägga all fokus på oss själva och som tidigare nämnt så tar vi en match i taget och försöker göra vårt bästa, säger Milos Ognjenovic.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sportfiskebanner2
sap_valet2018

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

steningeslottsommar
socialutmarkelse
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

vuxentutbildning
connys
objekt4
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
veterankraft_standard
yearlingsales
objekt2
sigtunavatten_standard
val2018
sap_outsider
forskontor
objekt3
outsider_moderat
outsider_defacto