defacto_pan
Milos Ognjenovic förlänger med FC Arlanda.

Milos stannar i FC Arlanda

FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

Milos Ognjenovic förde upp FC Arlanda i Division 3 för första gången någonsin. Nu belönas han med förlängt kontrakt:
– Vi har en toppen tränare som gjort en fantastisk bra säsong med laget på ett professionellt sätt samt smittat av sig på de yngre lagen. Förväntningen på oss är alltid hög och vi räknar med att den kommer också vara det under 2018, säger sportchefen Eddi Khalaf.

FC Arlanda satsar på att etablera sig i trean nu. Förberedelserna är igång enligt Khalaf. Truppen är i det närmaste intakt men det finns frågetecken kring skyttekungen Rodrigo Gomez framtid. Milos Ognjenovic ser gärna att det kommer in 2-3 spelare i truppen för att spetsa till konkurrensen en aning. I helgen fastslog även förbundet serierna, som märsta.nu rapporterade om för några veckor sedan så blir det Kungsängen och Vallentuna från Stockholm som går in i serien:
– För mig har det ingen betydelse vilka lag och vilken division vi spelar i, vi ska lägga all fokus på oss själva och som tidigare nämnt så tar vi en match i taget och försöker göra vårt bästa, säger Milos Ognjenovic.

hostfest_centrum
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

objekt4
sigtunavatten_standard
outsider
connys
nrh
sportfiske_banner
objekt3
komvuxq3_4
objekt2
sbrf_sep