moderat_sommar

Miljöpartiet till attack mot Moderaterna

Miljöpartiet i Sigtuna kommun var i likhet med alla andra partier besvikna på att Märsta station inte fick medel av regeringen men samtidigt anser man att koalitionspartnern moderaternas attack inte var befogad.

centrum_artikel

Moderaterna gick till hård attack mot både Socialdemokraterna och Miljöpartiet lokalt och nationellt efter att regeringen plockat bort pengarna som Trafikverket föreslagit för en upprustning av Märsta station. Miljöpartiet anser att Moderaternas agerande var märklig:
– Alla partier i Sigtuna kommun har drivit på för en satsning på Märsta station. Hela regnbågskoalitionen är enade i sin frustration över att den nya stationslösningen skjuts upp. Alla kommunens partier, oavsett färg, har drivit på för det här i 35 år och kommer fortsätta med det, skriver Miljöpartiet i ett pressmeddelande.

Borde gått ut tillsammans
Man anser att det inte finns anledning för Olov Holst (M) att markera mot Miljöpartiet som han gjorde i en fråga som man är överens om:
– Det hade varit mer klädsamt att gå ut tillsammans i den koalition moderaterna är en del av och där vi hade kunnat vara mer nyanserade och inte hävdat osanningar som att bostäder i centrala Märsta står och faller med utbyggnaden av Märsta station, står det i pressmeddelandet

brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh