defacto_pan
Foto: Riksbanken

Miljonvinst till valstabor

Postnumret 19557 i Valsta kammade hem en miljonvinst från Postkodlotteriet under morgonen.

marstakalaset_artikel

39 vinnare kommer att få dela på drygt en miljon kronor, 63 lotter ger vardera en utdelning på ca 15800 kronor. Det är inte första gången postnumret 19557 vinner, tidigare har man kammat hem en vinst värd totalt 228 000 kronor. Men dagens vinst i miljonklassen är så klart numret större. Vinnarna kommer att meddelas per post med respektive vinstsumma på:
– Hoppas att vinnarna gör riktigt roliga grejer för sin vinst! Grattis som tusan till er som vunnit, säger Postkodlotteriets vinstutdelare Christian ”Kicken” Lundqvist.

sommar_centrum
happyhomes_2019

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

marstakalas_helsida
kontor_thaifong
defacto_helsida
sommar
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
ica_valsta_choklad
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
connys
colorama_april