moderaterna_panorama
Foto: Svenska Spel/Adam Wrafter

Miljonvinnare ska återuppta renovering

Personen som vann på Keno på Midsommarafton visade sig vara en 35-årig man som nu ska återuppta renovering i sitt hem.

Svenska spel har nu identifierat den spelare som vann på Keno under midsommar, det visade sig vara en man som spelade för tio kronor och vann fem miljoner.
– Jag och brorsonen låg och solade när jag sa ”ikväll ska jag spela på Keno och jag kommer bli miljonär”. Det är så sjukt att det blev så också, berättade mannen när han gratulerades av Svenska Spels Turs vinnarkommunikatör några timmar senare när det visade sig att mannen vunnit hela fem miljoner kronor på fredagskvällens dragning, säger mannen i ett uttalande.

Mannen upptäckte vinsten i samband med en powernap innan middagen, han såg att en boll matchade det spel han lagt.
– Jag tänkte bara ”vad fan, det här kan inte stämma, det är för bra för att vara sant” så jag gick ut till min bror och visade honom som också trodde att det var ett skämt, berättade mannen som fortfarande var i chock och ännu inte fått någon sömn.

Pengarna ska mannen använda till renovering av huset som han var tvungen att pausa på grund av pengabrist.
– Det här kommer väldigt lägligt. Nu kommer jag också kunna ta sista veckan ledig på jobbet jag ska sluta på, sa mannen glatt.

marinan_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

mp_helsida_april
liber_helsida
connys_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
nrh
marina_outsider
connys