klippdagar
Glada tjejer efter vinst i seriefinalenFoto: Insändarbild/Märsta IK

MIK vann seriefinalen

Märsta IK Dam kammade hem tre poäng på lördagen i seriefinalen och har nu allt i egna händer att få kvala upp till fyran.

marstac_aug

Det var seriefinal på Midgårdsvallen mellan Märsta IK-Frösunda. En match som Marceline Malombo inledde målskyttet i redan efter tio minuter. Ett resultat som stod sig till paus men tidigt i andra kom 2-0 via Linnea Wennberg och på slutet fastställde Emina Cemal slutresultatet till 3-0. Därmed går MIK upp som etta på samma poäng som Frsöunda men klart bättre målskillnad.

Märsta har kvar att möta bottenlagen Lagga-Långhundra/Alsike på fredag kväll i Märsta samt Danmark i avslutningen 24:e september. Vinner man serien så får man kvala sig upp i fyran. Detta eftersom det finns tre femmor men bara en fyra.


hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

forskontor
jul2018
extra

William hyllades efter nya mål

Ishockey William Karlssons satte sitt åttonde och nionde mål under natten mot Los Angeles: - Det kändes bra, särskilt i första, vi vann matchen där, sa William efter matchen till NHL.com

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

vinter_bil
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

defacto_panorama_boka_mote
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

dackia_vinter2018
skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

Märstaspelare i Upplandslaget

Fotboll Sju spelare, killar och tjejer, från Märsta IK har kommit med i Upplandslaget för vidare camper och provspel inför sommarens Elitläger.

agy2
dalgatan7b
blackfriday
connys
Festspecialisten – Standard
borg
lions_standard
dogranch
matcher_skanela
steningeliden32
Norra Redovisningshuset
frisyr2018
cricketklubben
colorama_jan
nfc_vinter
skolgatan6d
yrkesutbildningen
standard_ridskola
standard
slutstation