eurosko_december
Glada tjejer efter vinst i seriefinalenFoto: Insändarbild/Märsta IK

MIK vann seriefinalen

Märsta IK Dam kammade hem tre poäng på lördagen i seriefinalen och har nu allt i egna händer att få kvala upp till fyran.

Det var seriefinal på Midgårdsvallen mellan Märsta IK-Frösunda. En match som Marceline Malombo inledde målskyttet i redan efter tio minuter. Ett resultat som stod sig till paus men tidigt i andra kom 2-0 via Linnea Wennberg och på slutet fastställde Emina Cemal slutresultatet till 3-0. Därmed går MIK upp som etta på samma poäng som Frsöunda men klart bättre målskillnad.

Märsta har kvar att möta bottenlagen Lagga-Långhundra/Alsike på fredag kväll i Märsta samt Danmark i avslutningen 24:e september. Vinner man serien så får man kvala sig upp i fyran. Detta eftersom det finns tre femmor men bara en fyra.


hockeyettan

Wings tappade ledning i Vallentuna

Ishockey Trots ledning med 3-1 förlorade Wings bortamötet mot Vallentuna med 3-5: - Tycker killarna gör en bra insats i 40 minuter, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

happy_homes_sommar
magget_dejt

Olsson visade vägen för Skånela

Handboll Skånela gjorde processen kort med RP Linköping inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen. - Skönt att få en seger direkt på hemmaplan i år, killarna var laddade och välförberedda på uppgiften, säger tränaren Jesper Östlund.

kulturklapp
skånela-kungälv

Förlust mot serieledaren

Handboll Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

defacto_panorama_boka_mote

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

forskontor

Dick och Micke förlänger

Innebandy Arlanda IBK förlänger med tränarduon Dick Lyngbrant och Michael Jonsson: - Vi har justerat avtalen lite och anpassat dem efter verkligheten. Dvs båda innehar rollen som ”headcoach” med huvudansvar för senior och juniorsidan för dam- respektive herrsektionen, det känns fantastiskt, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

EXTRA

William matchhjälte igen

Ishockey William Karlsson sköt in matchavgörande 2-1 mot New York Rangers i natt och är uppe i 22 mål: - Jag har den bästa tiden i mitt liv just nu, säger William.

Blandad kompott i Torslanda

Handboll Båda Skånelas representationslag åkte till Torslanda på söndagen för matcher. Det blev förlust för damerna och klar seger för herrarna.

biokalla_dec
Norra Redovisningshuset
standard
standard_ridskola
nfc_vinter
vinterstudiobf
objekt2
matcher_skanela
objekt1
connys
Festspecialisten – Standard
objekt3