oppning
Glada tjejer efter vinst i seriefinalenFoto: Insändarbild/Märsta IK

MIK vann seriefinalen

Märsta IK Dam kammade hem tre poäng på lördagen i seriefinalen och har nu allt i egna händer att få kvala upp till fyran.

marstac_aug

Det var seriefinal på Midgårdsvallen mellan Märsta IK-Frösunda. En match som Marceline Malombo inledde målskyttet i redan efter tio minuter. Ett resultat som stod sig till paus men tidigt i andra kom 2-0 via Linnea Wennberg och på slutet fastställde Emina Cemal slutresultatet till 3-0. Därmed går MIK upp som etta på samma poäng som Frsöunda men klart bättre målskillnad.

Märsta har kvar att möta bottenlagen Lagga-Långhundra/Alsike på fredag kväll i Märsta samt Danmark i avslutningen 24:e september. Vinner man serien så får man kvala sig upp i fyran. Detta eftersom det finns tre femmor men bara en fyra.


happy_homes_sommar
extra

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Ishockey Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

biljetter
division 4

FC Arlanda säkrade kvalplats – Minst

Fotboll FC Arlanda hade inga problem med jumbon Sunnersta på lördagen. Det var målfest på Sunnersta IP i Uppsala. Det var 2-0 i paus och andra fortsatte man trumma på för att distansera sig från tvåan Kåre om det skulle bli en målskillnadsaffär: - Behöver hålla lugnet inför avslutningen och fortsätta enligt plan, säger sportchef Eddi Khalaf.

slaget om uppland

Sent avgörande i derbyt – Rimbo vann

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Rimbo efter en riktigt dramatisk drabbning inför 610 åskådare: - Det är skittråkigt och jag är förbannad, säger Jesper Östlund efter matchen.

Video

Wings i TV4

Ishockey Wings besökte på söndagen Idrottens dag i Hagaparken och Team07 gav bort massor med utrustning till Ge bort till sport: - Jag brinner för Wings Hockeyskola och att få fler barn i Sigtuna kommun att börja spela hockey. Det är för att jag ser glädjen hos barnen och vet att vi kan bidra till att de blir vinnare i livet genom hockeyn, säger Annika Bröms, ansvarig för Wings Hockeyskola.

Riddarens vårdcentral i samarbete med Wings

Ishockey Nyöppnade Riddarens Vårdcentral i Märsta startar ett samarbete med Wings hockeyskola: - I ett socioekonomisk utsatt området som Märsta är det ännu viktigare så att inga barn som vill idrotta exkluderas på grund av ekonomiska skäl, säger Dr. Hammad Al-Saaid om samarbetet.

Se Rosersbergs IK i SVT

Innebandy Lilla Sportspegelen besökte Rosershallen i våras för att vara med i Rosersbergs IK:s avslutning med internturnering.

lions_standard
siriusgatan26
cricketklubben
sbrf2
borg
standard
standard
standard_ridskola
connys
karlavagnen46
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
colorama_jan
korpentraning
Frisyr – Standard
stockholmsvagen24b